eline

Eline

Mijn naam is Eline Mengede en ik ben in 2009 afgestudeerd als dietist aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik wist direct na mijn opleiding dat ik graag een eigen praktijk wilde starten en per 01-01-2010 is Simpl.Food gestart met inmiddels 9 praktijklocaties verspreid over Almere en in Lelystad, Ermelo en Harderwijk.

Ik heb gekozen voor het beroep van diëtist omdat ik altijd al veel interesse heb gehad in gezonde voeding. Ik haal er veel voldoening uit om cliënten te begeleiden bij het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon dat gemakkelijk is toe te passen in het dagelijks leven. Gezond en lekker eten gaan namelijk heel goed samen!

Tevens vind ik begeleiding bij ziektebeelden als  diabetes, hart- en vaatziekten en allergieën interessante gebieden qua voedingsadviezen. Ik kan daar qua voedingsadviezen ondersteuning aan geven om klachten te verhelpen en/of te verminderen. Dat is het mooie van mijn beroep, ik mag dagelijks mensen helpen om hun doelen te bereiken. Of dit nu een ziektebeeld, lichamelijke klachten of een streefgewicht is, ik kan u daar in begeleiden.

Mijn naam is Tosca Poorthuis. In augustus 2012 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Zolang als ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd geweest in de effecten van gezonde leef- en voedingsgewoonten op lichaam en geest. De keuze voor de opleiding Voeding & Diëtetiek was dan ook voor de hand liggend.

Mijn voorkeur gaat uit naar het werken binnen een zelfstandige diëtistenpraktijk omdat dit de plek is waar cliënten worden begeleid van A tot Z. Dit geeft mij de mogelijkheid om een (vertrouwens)band met mijn cliënten op te bouwen. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten met een goed gevoel naar huis gaan. Daarom staan de wensen van de cliënt bij mij altijd centraal. Samen zoeken we dan ook naar een passend advies.

Sinds januari 2016 werk ik op maandag, woensdag en vrijdag bij Simpl. Food. We behandelen een breed scala aan ziektebeelden en dat maakt het werken hier heel interessant en veelzijdig.

tosca

Tosca

kimberly

Kimberly

Mijn naam is Kimberly Buis en na afronding van mijn eindstage bij Simpl.Food ben ik het team vanaf juli 2017 komen versterken! Ik ben aanwezig op de maandag, dinsdag en woensdag in Almere.

Na een aantal omwegen heb ik mijn grote passie gevonden in de voeding. Ik vind het een uitdaging om anderen te helpen om middels voeding en beweging hun doelen na te streven en ben pas tevreden als mijn cliënten dit ook zijn. Ik geloof erin dat een goed voedingspatroon, dat bij jou als persoon past, de basis is voor een goede gezondheid.

Mijn bijzondere interesse gaat uit naar het helpen van kinderen, zwangeren en cliënten met darmproblemen, het FODMAP en SIBO dieet en allergieën en/of intoleranties. Zelf ben ik sinds oktober 2016 mama en ik ben bekend met borstvoeding en borstvoeding in combinatie met een vegetarisch/veganistisch eetpatroon. Ook hiervoor kan je daarom bij mij terecht. Hopelijk tot snel!

Mijn naam is Sietske Hollander. Ik ben in juni 2017 afgestudeerd als diëtist en werk sinds juli 2017 met veel plezier bij Simpl.Food. Ik heb altijd al veel interesse gehad in voeding: waar het uit bestaat en hoe het lichaam hier op reageert. Tijdens mijn opleiding ontdekte ik ook de klinische kant van het beroep en ben ik mij hier meer in gaan verdiepen.

Ik heb mijn eindstage gelopen in het OLVG ziekenhuis in Amsterdam-West. Hier heb ik veel gezien en geleerd en daarna wist ik het zeker: dit is mijn passie! Het is mijn doel dat (gezond) eten geen zorg meer is, maar dat u er weer van kunt genieten. Of u nou wilt aankomen, afvallen of door een ziektebeeld meer op uw voeding moet letten. Ik neem graag de tijd voor u om een persoonlijk advies te geven, u te helpen om uw eigen doelen te bereiken en met plezier een gezonde levensstijl aan te leren.

Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag op diverse locaties in Almere.

sietske

Sietske

paula

Paula

Hi, ik ben Paula van Dorp. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool. Na mijn afstuderen heb ik met veel plezier in de horeca gewerkt, waarvan de laatste jaren als Front Office Manager.

In september 2017 ben ik moeder geworden van een zoon en werd het tijd voor meer regelmaat. Ik werk nu met heel veel plezier als Administratief Medewerkster bij Simpl. Food en ondersteun graag waar nodig. Zelf ben ik geen diëtist, maar wel geïnteresseerd in gezond (én lekker) eten en daarnaast gek op sporten.

Bent u, om welke reden dan ook, al enige tijd niet geweest? Neem gerust contact met mij op om een (vervolg)afspraak in te plannen!

Mijn naam is Jannicke van der Veen en ik ben in 2018 afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam. Direct na mijn opleiding ben ik gestart als diëtist bij Simpl.Food. Tijdens mijn stage bij FitFood diëtistenpraktijk in Amsterdam-Oost heb ik ervaring opgedaan met ouderen, volwassenen en kinderen met een multiculturele achtergrond bij verschillende ziektebeelden, waaronder obesitas, ondervoeding, COPD, prikkelbare darmsyndroom, hypercholesterolemie, diabetes mellitus en hart- en vaatziekten.  Bij mijn afstudeeropdracht in het VUmc heb ik ervaring opgedaan met het voorlichten van laaggeletterde mensen. Vóór mijn studie Voeding & Diëtetiek heb ik een jaar de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd.

Wat mij met name aanspreekt in het werk als diëtist is dat ik mijn passie voor voeding en een gezonde leefstijl kan combineren met het helpen van mensen. De resultaten die je samen haalt en de dankbaarheid die je hierbij krijgt, maakt dat ik veel voldoening haal uit dit werk. Wat voor mij belangrijk is tijdens de begeleiding van cliënten: samen met de cliënt zoeken naar een gezond eetpatroon dat iemand voor de lange termijn kan volhouden.

jannicke

Jannicke

sterre

Sterre

Mijn naam is Sterre Gouka en ik ben in juni 2019 afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam. In het dagelijks leven ben ik altijd bezig met voeding en een gezonde leefstijl. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om anderen daarbij te kunnen helpen. Het persoonlijke contact dat je hebt met de patiënt en het kunnen inspelen op zijn/haar behoefte maakt het werk als diëtist zo leuk.

Tijdens mijn opleiding met veel plezier stagegelopen bij Simpl. Food. Tijdens mijn stageperiode heb ik ervaring opgedaan met verschillende ziektebeelden en aandoeningen, zoals diabetes mellitus, hart- en vaatziekten, ondervoeding, obesitas, prikkelbare darmsyndroom, allergieën en intoleranties. Mijn afstudeeropdracht heb ik uitgevoerd in het MC Slotervaart op de afdeling bariatrie (obesitas chirurgie). Direct na mijn afstuderen ben ik het team van Simpl. Food komen versterken. Ik ben aanwezig van maandag tot en met vrijdag op diverse praktijklocaties.

Mijn naam is Maartje Jonker en ik ben begin 2020 afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam. In mijn familie kwamen voedselintoleranties en -allergieën voor waardoor ik mijn interesse al snel had ontdekt voor voeding en gezondheid. Daarnaast ben ik een liefhebber van sporten en lekker gezond eten.

Ik vind het werk als diëtist ontzettend leuk omdat voeding heel breed van begrip is. Dit maakt het werk erg afwisselend en divers. Daarbij vind ik het werk in een eerstelijns praktijk erg fijn omdat je veel persoonlijk contact hebt met de mensen. Hierdoor kan je de persoon goed leren kennen en adviseren op maat. Samen zoeken naar een passend advies, vind ik heel belangrijk.

Tijdens mijn studie heb ik met veel plezier stage gelopen bij Simpl.Food. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende soorten ziektebeelden. Direct na mijn afstuderen ben ik het team van Simpl.Food komen versterken.

maartje

Maartje

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op!